Camperplaats Amsterdam

In een groene oase, slechts 15 minuten van het historisch en bruisende centrum van Amsterdam, ligt het Camperpark Amsterdam. Op minuten lopen van de metro, vind je deze prachtige groene camping.

Faciliteiten
Camperplaats Amsterdam

De metro vertrekt elke 10 minuten en rijdt van ’s ochtend tot middernacht, daarna kun je met de nachtbus, deze stopt naast het camperpark. Naast uitstekende sanitaire voorzieningen, elektriciteitsaansluitingen, wasmachines, kinderspeelplaats en gratis wifi-internet, vind je in het sfeervolle hoofdgebouw een gezellig restaurant met terras. Ook is er een supermarkt aanwezig met een uitgebreid assortiment.

Op deze prachtige plek nabij de Gaasperplas kom je helemaal tot rust na een lange dag in de drukke stad. Wil je een dag heerlijk ontspannen, maak dan een fietstrip in de omgeving van de Gaasperplas, Abcoude en fraaie stadjes als Weesp en Muiden in de Gooi & Vechtstreek. Het Camperpark Amsterdam is een aangename plek die alle ingrediënten in zich heeft voor een prettige vakantie.

...
Direct reserveren?

Tip: reserveer (op tijd), dan ben je verzekerd van een plek! Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij je om (tijdig) te reserveren voordat je afreist naar Camperplaats Amsterdam. En… reserveren is gratis! Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan. Reserveer je liever niet online? Bel dan tijdens onze openingstijden met de receptie: 0031 – (0)20 – 696 73 26.