Faciliteiten

Op Camperpark Amsterdam doen wij er alles aan om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. Daarom kan je overal op het camperpark draadloos (en gratis!) internetten. En wij verkopen toegangskaarten voor alle populaire attracties, zodat jij niet meer in lange rijen hoeft te staan. En je hoeft je je geen moment te vervelen: maak een wandeling door het mooie Gaasperpark, duik in de Gaasperplas of speel een potje tafeltennis.

Campingwinkel

Van verse broodjes tot luchtbedstoppen: je vind het hier

Auto ingepakt, koffer dicht en toch dat gevoel dat je iets bent vergeten? Geen probleem. In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment. Van tandpasta tot tentharingen, van Nutella tot shampoo, van slaapzakken tot paracetamol. Ook kun je in onze shop terecht voor vers gebakken broodjes en heerlijke koffie. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf op Camperpark Amsterdam.

Gratis Internet

Altijd bereik via onze gratis WiFi

Wil je jouw vakantiefoto’s digitaal versturen naar familie of vrienden? Of wil je even snel je emails checken? Geen probleem. Overal kan je met je smartphone of laptop inloggen op het snelle wifi internet netwerk. En het mooie is, het kost je niets extra’s!

Fietsverhuur

Amsterdam per fiets, dé leukste manier om de stad en omgeving te verkennen!

In geen stad ter wereld fietsen de inwoners zo veel als in Amsterdam. De fiets is dan ook het ideale vervoermiddel om Amsterdam te verkennen. De stad is relatief klein en goed ingericht op fietsers. Of ontdek de mooie vestingstadjes en het Gooi en Vechtstreek gebied. Wist je dat Nederland meer tweewielers telt dan inwoners?

Wil je zelf Amsterdam per fiets verkennen? Dat kan, want bij ons op het camperpark kan je voor een kleine vergoeding je eigen fiets huren. Met een half uurtje ben je met de fiets in het centrum. Vind je dit te ver? Je kunt de fiets ook meenemen in de Metro of ophalen bij een van de 4 Macbike punten in het centrum

Openbaar Vervoer

Dagkaarten voor het openbaar vervoer, de goedkoopste manier om Amsterdam te verkennen

De Dagkaart voor het openbaar vervoer is de handigste en voordeligste manier om te reizen; je kunt met deze kaart onbeperkt gebruik maken van alle metro’s, (nacht)bussen en trams in heel Amsterdam. In onze receptie kan je deze kaarten kopen.

Dagen Prijs
1 dag (24 uur) € 9,00
2 dagen (48 uur) € 15,00
3 dagen (72 uur) € 21,00
4 dagen (96 uur) € 26,50
Museum Tickets

Omzeil wachtrijen van musea en koop je kaartje alvast bij ons op het camperpark!

Geen zin om in de rij te staan bij musea, Madame Tussauds, rondvaartboten en andere attracties? Koop je kaartjes dan alvast bij ons op de receptie. Bovendien kan je sommige kaarten ook nog eens met een aanzienlijke korting kopen!

Iamsterdam City Card, toegang tot musea en het openbaar vervoer. Ben je van plan om veel musea te bezoeken? Koop dan de I Amsterdam City Card. Met deze kaart kun je ook nog eens gratis gebruik maken van de bus, de tram en de metro. Bovendien kun je met deze kaart een gratis rondvaart maken, een unieke manier om Amsterdam vanaf het water te bekijken. De I Amsterdam City Card is verkrijgbaar op onze receptie Klik hier voor meer informatie.

Gezellig restaurant

Tijdelijk gesloten

Ons restaurant is helaas gesloten, wegens personeelstekort. Onze welgemeende verontschuldigingen.

Reserveren
Prijzen & Reserveren

De tarieven van Camperpark Amsterdam zijn afhankelijk van het seizoen. Op onze kalender kan je kijken wanneer het bij ons hoogseizoen is of laagseizoen.

Tip: reserveer (op tijd), dan ben je verzekerd van een plek!

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij je om (tijdig) te reserveren voordat je afreist naar onze camperpark. En… reserveren is gratis! Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan.