Accommodatie

Camperpark Amsterdam ligt op het voormalige terrein van de Floriade, een unieke bloemententoonstelling. Het Gaasperpark is hierdoor echt een uniek en prachtig stadspark, met bovendien een populair stadsstrand. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer ben je ook binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Of ontdek vanuit onze unieke ligging de rest van Noord Holland en het Gooi & Vechtstreek gebied. Op ons camperpark zullen wij er alles aan doen om je verblijf op Camperpark Amsterdam zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Reserveren
Met je camper midden in het groen.

Camperpark Amsterdam heeft het beste van twee werelden: genieten van Amsterdam, onze bruisende wereldstad, en tot rust komen tussen het groen op ons camperpark. Camperpark Amsterdam heeft mooie ruime plekken beschikbaar die van alle denkbare gemakken zijn voorzien; stroom, draadloos internet (gratis), en uiteraard schone toiletruimtes en douches binnen handbereik.

Service & Praktische info

Je hebt beschikking over stroom bij je kampeerplek tot 10 Ampère. Het bijvullen van je watertank is gratis, net als het legen van je chemisch toilet. Daarnaast bieden wij onze camping service.

Wij bieden gratis internet, schoon sanitair, een gezellig restaurant en een eigen supermarkt voor je boodschappen.

* Tip: reserveer snel, dan ben je van een plaats verzekerd.

...
Onze camperpark locatie